Deel dit bericht:

6 oktober 2024

Leestijd: 3 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Hart Vol Adem Hart Vol Liefde

Zoals je ademt, leef je.

Verbonden ademwerk is 1 van mijn favoriete en meest krachtige tool die je van meer leed naar liefde kan brengen.

Wanneer je volledig ademt, leef je volledig. Wanneer je je ademhaling verandert kun je dus je leven veranderen. Deze zachte, liefdevolle maar zeer krachtige ademtechniek leert je effectief en optimaal te ademen en ondersteunt je om onverwerkte zaken te integreren en los te laten zodat je ware zelf, je talenten, je wensen en behoeften helemaal tot bloei kunnen komen en er ruimte komt voor liefde, vreugde en vrede. Top toch!

Duik in de betoverende wereld van de verbonden ademhaling, waar elke ademteug je dichter bij jezelf brengt en je leven verrijkt met rust, energie en helderheid.

Onze Hart Vol Adem Hart Vol Liefde opleiding is jouw paspoort naar een gezonder, gelukkiger en bewuster leven! Zowel persoonlijk als professioneel.

In november gaat het eerste deel van onze Ademopleiding van start!

Deel 1 Het Fundament

Tijdens het eerste deel van de adem opleiding “Hart Vol adem Hart vol leven” , leer je wat de adem voor je kan betekenen. Je ontdekt veel over je eigen adempatroon en waar je staat in je leven. Je onderzoekt wat je tegenhoudt om volledig in liefde te zijn. Na beide blokken a drie dagen van het fundament “Liefdesadem” heb je vertrouwen in je eigen adem en ben je in staat je eigen ademsessies te faciliteren, jezelf naar meer licht en liefde te dragen.

Werkwijze

Tijdens alle dagen van de ademopleiding doe je meerdere verbonden ademsessies op een dag waarbij je intensieve begeleiding krijgt. We werken met 1 ademcoach op 2 deelnemers deze dagen.

Op die manier ervaar je zowel de kracht van de Verbonden Adem als deelnemer maar ook als begeleider. Hierdoor en ontstaat er inzicht in je eigen adempatroon, overtuigingen, belemmeringen en valkuilen. Daarnaast gaan we in op de achterliggende theorie van Bewust Verbonden Ademwerk en op de filosofie en achtergronden van de verschillende ademtechnieken.

Een kleine greep van de inhoud

  • Relatie tussen je adempatroon en je dagelijks leven
  • Uitleg diverse ademtechnieken
  • Basis anatomie en fysiologie van de ademhaling
  • Basis coachingsvaardigheden
  • Basistheorie verbonden ademwerk;
  • Je eigen grenzen en die van een ander waarnemen

Wanneer?

2, 3, 4 november 2024
9, 10, 11 november 2024

Wil je meer informatie over de opleiding en ben je nieuwsgierig wat deel 2 en deel 3 inhouden?

Of ben je zelf ook al super enthousiast over het ademwerk en wil je je aanmelden?

Klik dan op de onderstaande link en kom erachter wat de adem kan betekenen. Voor jezelf maar ook voor een ander.

Of reageer op deze mail met het woord ADEM.

Voel je dat het tijd is om te onderzoeken wat wij voor jou hierin zouden kunnen betekenen? Je kan hier geheel vrijblijvend een gratis inzicht sessie inplannen met een van onze coaches of meld je aan voor onze familieopstelling
Deel dit bericht:

6 oktober 2024

Leestijd: 3 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.